شاید برخی فکر کنند که وبلاگ فقط برای اشتراک گذاری مطالب است اما این نکته را ندانند که میشود از طریق وبلاگ درآمد کسب کرد. در این مقاله از ریچتک به روش های در آمد از طریق وبلاگ می پردازیم.
قبل از هر چیز باید بدانید که کسب درآمد از طریق وبلاگ کار بسیار آسانی نیست اما اگر بتوانید تولید محتوای مناسب داشته باشید می توانید به درآمد برسید.
قبل از معرفی راه کای کسب در آمد از طریق وبلاگ نویسی باید با این موضوعات را بدانیم:
. چگونه یک صفحه وبلاگ راه اندازی کنیم؟
. چگونه برای وبلاگ خود موضوع انتخاب کنیم؟
. چگونه ترافیک وبلاگ را افزایش دهیم؟
و در نهایت
. روش های کسب در آمد از طریق وبلاگ
چگونه یک صفحه وبلاگ راه آندازی کنیم؟
دو روش برای داشتن صفحه وبلاگ وجود دارد:
1. یک سایت از خودتان داشته باشید
2. از پلت فرم های رایگان وبلاگ نویسی مثل ویرگول و بلاگفا استفده کنید
پلتفلرم های وبلاگ نویسی رایگان
بهترین روش برای کسانی که به سادگی میخواهند صفحه بلاگ خود را راه اندازی کنند اما معایبی هم در این روش وجود دارد:
. محدودیت در سفارشی سازی
. محدودیت در آپلود ویدیو و تصاویر
. در بیشتر سایت ها نمی توانید تبلیغات قرار دهید
. نمی توانید URL سفارشی ایجاد کنید و پلتفرم این حق را دارد که وبلاگ شما را حذف کند
در اکثر این پلتفرم ها شما می توانید به صورت رایگان مطالب خود را به اشتراک بگذارید. اگر تا به حال صفحه وبلاگ نداشته اید این گزینه برای شما بسیار مناسب است.
بهتزین وب سایت های وبلاگ نویسی فارسی:
ویرگول، بلاگفا، میهن بلاگ، رز بلاگ و....
وب سایت خودتان را ایجاد کنید
بهترین روش برای کسب درآمد از طریق وبلاگ ایجاد وب سایت است.
مزایا: کنترل کامل بر طراحی و سفارشی سازی، URL سفارشی شما و امکان استفاده از تبلیغات و پیوندهای وابسته به دلخواه.
معایب: ابتدا باید برای نام دامنه خود (URL) و سپس برای هاست هزینه پرداخت کنید.
ایجاد وب سایت به خصوص برای کسانی که دانش کد نویسی ندارند سخت به نظر می رسد اما بدون این دانش هم می توان وب سایت راه اندازی کرد.
شما از طریق وردپرس بدون دانش کدنویسی می توانید سایت خود را راه اندازی کنید. قالبی که با فضای موضوع شما می خواند را انتخاب کند و وب سایت خود را راه اندازی کنید.
انتخاب موضوع وبلاگ
بهتر است شما در یک حوزه خاص فعالیت کنید تا اینکه در چند حوزه متفاوت، زیرا شما می توانید در یک موضوع خاص خود را مرجع بنامید.
وقتی در در حوزه ی خاصی تخصص دارید به شدت به شما کمک میکند تا محتوای با کیفیت تولید کنید.
به وبلاگ های دیگر نگاه کنید که بر روی چه موضوعی کار می کنند ، کمبود چه موضوعی حس میشود حتی می توانید از پیشنهاد های سرچ گوگل هم کمک بگیرید.
چکونه ترافیک وبلاگ خود را افزایش دهیم؟
استفاده از شبکه های اجتماعی
امروزه نقش شبکه های اجتماعی در موفقیت کسب و کارها بر کسی پنهان نیست. توصیه می شود صفحات وبلاگ خود را برای ورود کاربر به وب سایتتان در اینستاگرام، توییتر، تلگرام، لینکدین و ... راه اندازی کنید.
همچنین می توانید از تبلیغات پولی مانند google ads ( که البته در ایران تحریم است ) استفاده کنید اما این نکته را فراموش نکنید که هیچ چیز بیشتر از تولید محتوا کاربر را به صفحه شما نمی کشاند.
با دیگران وبلاگ نویسان در ارتباط باشید
درسته که شما از لحاظ فنی رقیب همدیگر محسوب می شید اما بک لینک های خارجی به شدت میتونه به سئوی سایت شما کمک کنه بسیاری از وبلاگ نویسان یک صفحه "پیوند" در سایت خود دارند که از آن برای پیوند دادن به تعداد زیادی از دوستان خود در جامعه وبلاگ نویسان در ازای پیوندی در وبلاگ خود استفاده می کنند.
محتوای ویروسی ایجاد کنید
محتوای بنویسید که کاربر را ترغیب به نظر دادن کند، بحث و گفنت و گو در کامنت ها شکل بگیرد این یعنی شما با کاربران خود تعامل دارید پس به بهینه سازی وب سایت شما کمک می کند.
چگونگی کسب درآمد از طریق وبلاگ؟
حالا که صفحه وبلاگ خود را راه اندازی کردید و تولید محتوا را هم انجام دادید وقت کسب در آمد است.
از افلیت مارکتینگ استفاده کنید
افلیت مارکتینگ به معنای بازاریابی وابسته است. شما با قرار دادین لینک محصولات و یا خرید وب سایت دیگر در وبلاگ خود در ازای خرید محصول کمیسیونی را دریافت می کنید از معروفترین سایت هایی که این قابلیت را دارند می توان به دیجی کالا اشاره کرد.
استفاده از تبلیغات بنری
این نوع تبلیغات را در هرجایی می توان قرار داد اما معمولا در بالای صفحه قرار می گیرند تبلیغات بنری به دو روش تقسیم می شوند:
1. CPM
در ازای هر هزار نمایش در صفحه شما مبلغی را دریافت می کنید
2. CPC
CPC یا هزینه در ازای هر کلیک یعنی شما در ازای هر کلیکی که بر روی بنر می شود هزینه ای را دریافت می کنید.
رپورتاژ آگهی
یکی از بهترین روش های کسب در آمد از طریق وبلاگ. شما به سفارش کاربر یا وب سایت محتوایی تولید می کنید که کاربران را به سمت سایت سوق می دهد رپورتاژ آگهی به صورت دائم در سایت شما باقی می ماند.
به طور مثال سایتی محصولی جدید عرضه می کند و از شما درخواست می کند راجب آن محصول مطلبی را بنوسید و به صفحه آن کاربر لینک دهید.
این روش زمانی جواب می دهد که صفحه شما به عنوان یک صفحه وبلاگ جا افتاده باشد زمانی که خوانندگان شما افزایش یابند مشتریان برای رپورتاژ اگهی به شما مراجعه می کنند.
وبلاگ نویس مهمان باشید
وقتی اعتباری به عنوان نویسنده کسب کنید دیگر مجلات از شما و نام برند شما می خواهند استفاده کنند به عنوان مثال یک مجله آشپزی از شما می خواهد که ترفند های جدید آشپزی را آموزش دهید.
فروش محصولات دیجیتال در صفحه وبلاگ
اگر مهارت خاصی دارید یا می توانید مشاوره ای دهید، گزینه دیگر این است که برای دسترسی به کتاب های الکترونیکی، آموزش های ویدیویی، دوره ها یا کارگاه ها هزینه ای دریافت کنید.
برای اینکه این گزینه کار کند، باید نشان دهید که در کاری که انجام می دهید بسیار خوب هستید، یا اینکه ثابت شده است که محتوای شما فوق العاده ارزشمند است. متقاعد کردن جوامع آنلاین برای پرداخت هزینه می تواند بسیار دشوار باشد، زیرا این تمایل وجود دارد که مردم فکر کنند همه چیز آنلاین باید رایگان باشد.
اما شما با استفاده از مطالب رایگان خود می توانید کاربران را ترغیب به خرید خدمات یا اموزش های پولی خود کنید.
فروشگاه خود را با استفاده از وبلاگ معرفی کنید
اگر یک فروشگاه اینترنتی دارید به طور مثال فروشگاه ملزومات اداری ، می توانید برای سایت فروشگاهی خود از طریق بلاگ ترافیک جذب کنید و فروش خود را افزایش دهید.
در این مقاله از ریچتک به 6 روش کسب در آمد از طریق وبلاگ اشاره شد. اگر به نظرتون موردی جا افتاده یا اینکه بیان نشده با ما در بخش نظرات در میان بگذارید